MC aktiv 1/2020 byl vydán

14.05.2020

Hlavním tématem našeho prvního vydání firemního a zákaznického časopisu MC aktiv v roce 2020 jsou rychlé opravy a renovace podlah parkovacích domů.

 

Čas jsou peníze! Toto přísloví je pravdivé hlavně při opravách a renovacích vícepodlažních parkovišť. Pokud je potřebná renovace parkovacích ploch, je při plánování zvláště důležitá jedna věc: minimalizovat prostoje, které jsou v průběhu práce nevyhnutelné, a tím dosáhnout nižších nákladů na údržbu parkoviště. Mnoho provozovatelů proto požaduje nejen kvalitní a dlouhotrvající, ale také rychlá řešení pro opravu parkovacích ploch.

 

V tom Vám MC může nabídnout velkou pomoc a výhodu. Naše know-how v oblasti výstavby a oprav parkovacích domů je dlouholeté a obsáhlé a nabízíme pro tuto oblast několik odzkoušených a certifikovaných ochranných systémů (OS) pro opravy a trvalou ochranu podlah parkovacích ploch. V našem hlavním článku, a i v dalším článku Vám poskytneme přehled a informace o našich nových ochranných systémech třídy OS 8 a OS 10 založených na naší jedinečné technologii KineticBoost Technology®.


 V novém vydání časopisu MC aktiv Vám opět nabízíme zajímavé články o projektech: od výstavby silnic a letišť na Ukrajině přes výstavbu mostů v Bratislavě a sanaci chladící věže v České republice až po stabilizaci půdy při pokládání kanalizačních trubek v Izraeli. Jako vždy je náš časopis zakončen informacemi o dění uvnitř firmy, o nových lidech atd.

 

Chcete si také přečíst náš časopis?

 

>> K poslednímu číslu MC aktiv …

 

Chcete se přidat k pravidelným čtenářům?

  

>> Pak klikněte zde.

 

 

 Váš kontakt:

 

Tomáš Plicka, Local sales manager

MC aktiv 1/2020
MC aktiv 1/2020
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123