Právě vychází české vydání časopisu MC aktiv

22.01.2021

Ještě čerstvé z tisku a těsně na začátku nového roku leží na mnoha psacích a kuchyňských stolech nové vydání časopisu společnosti MC-Bauchemie. Poslední vydání časopisu MC aktiv z roku 2020, které nyní vyšlo již podruhé v nové stylové úpravě, nabízí hezký a zajímavý mix novinek, projektů a interních témat z dění okolo a uvnitř společnosti MC.

 

HLAVNÍ TÉMA: Hybridní injektáže

Hlavní téma vydání časopisu se věnuje inovační technologii, hybridní injektáži, která nyní dosáhla průlomu. Jestliže hybridní injektáže s cementem a syntetickou pryskyřicí nebyly v minulosti doposud vždy úspěšné, tak kombinace z propracované řídící a čerpací techniky firmy Renesco GmbH – oddělení Marti Geotechnik, a z řady produktů MC-Montan Injekt společnosti MC-Bauchemie vedla nyní k úspěchu. Přečtěte si k tomu více informací v aktuálním hlavním tématu a také v interview s naším expertem pro oblast injektáže, Holgerem Graevem.

BIG PICTURE: Provedená sanace podzemní garáže

Aktuální fotografie v rubrice BIG PICTURE Vám poskytne krásný pohled do sanované podzemní garáže Pentahotelu v Lipsku. Podrobnou reportáž o projektu najdete na naší webové stránce.

 

INOVACE & INSPIRACE společnosti MC

V naší rubrice INOVACE Vás informujeme o našich nových produktech: počínajíc s novou zálivkovou maltou pro velké tloušťky vrstev Emcekrete 50 A, dále s informacemi o nové masivní hydrofobizaci pro betonové výrobky Murasan Hydrotech 883 a o našem novém systému produktů pro bezpečnou sanaci s ruční aplikací laminátu v oblasti kanalizace ombran SC, až po nový rychlocement MC-Floor TurboCem. Klikněte na příslušný název produktu, abyste se dostali k podrobné tiskové zprávě!

 

BEST PRACTICE: Projekty, projekty a zase projekty

V rubrice BEST PRACTICE najdete celou řadu zajímavých reportáží o projektech: počínajíc s retušováním betonu ve městě Épernay ve Francii, přes sanaci čistírny odpadních vod v Rakousku a sanaci sběrné nádrže dešťových vod na letišti v Düsseldorfu, až po sanaci tunelu Sušak v Chorvatsku a také stavbu pětihvězdičkového komplexu budov Cinnamon Life na Srí Lance.

Jako vždy završujeme naše vydání s interními tématy a personálními záležitostmi.

Vzbudili jsme Váš zájem?

 

V tom případě račte nahlédnout do našeho aktuálního vydání:

Zde naleznete aktuální vydání časopisu MC aktiv …

 

Chcete se zapsat do našeho seznamu příjemců, a chcete náš časopis dostávat pravidelně poštou?

Pak klikněte zde a vyplňte příslušný formulář.

 

Váš partner pro komunikaci:

 

Ing. Tomáš Plicka, Obchodní ředitel

MC aktiv 3/2020
MC aktiv 3/2020
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123